Zum Inhalt
Startseite » Blog » Miksi Ripple CTO David Schwartz on myynyt hitaasti Bitcoin-omistuksiaan vuosien varrella

Miksi Ripple CTO David Schwartz on myynyt hitaasti Bitcoin-omistuksiaan vuosien varrella

Satoshi Nakamoto loi Bitcoinin hiukan yli 11 vuotta sitten sen jälkeen kun oli todistamassa vanhan rahoitusjärjestelmän törkeää epäonnistumista. OG-krypto edustaa erittäin nopeaa siirtoa nykyisen rikkoutuneen järjestelmän muuttamisessa.

Siitä huolimatta, että kaikki eivät ole faneja bitcoinin lupaaman taloudellisen utopian käsitteelle

Esimerkiksi Yhdysvaltain presidentti Donald Trump on pudonnut salausvaluutan julkisesti . Muita ovat mm. Miljardöörejä, kuten Mark Cuban ja Warren Buffett .

Ei ole mikään yllätys, kun joku salausavaruuden ulkopuolella heittää varjostusta salauksen valuuttojen kuninkaalle. Kuitenkin, kun alan johtaja tekee sen, se on vähän hurja. Muutama tunti sitten muutamassa krypto-harrastajassa käytyssä Twitter-keskustelussa Ripplen CTO ja XRP: n pääkirja-arkkitehti David Schwartz paljastivat, että hän on vuosien varrella pudonnut bitcoin-kätkensä.

Schwartz totesi, että hän ei omista miljoonia BTC: tä, mutta hän ei ole menettänyt mihinkään hänen kolikoihinsa liittyviä avaimia. Blockstreamin toimitusjohtajan Adam Backin kysyttyä, onko hän edelleen bitcoin-kannattaja ja myykö XRP myöhemmin ostaakseen BTC: tä, Schwartz vastasi vastaamaan kieltävästi.

Hän selitti, että vaikka hän on edelleen nouseva lippulaivaan liittyvässä kryptovaluutassa, hän on asteittain myynyt kolikoitaan parin viime vuoden ajan digitaaliseen omaisuuteen liittyvän „riskitason“ vuoksi.

Satoshi Nakamoton mysteerin paljastaminen David Schwartzin kanssa

Koko keskustelu alkoi sen jälkeen kun Adam Back puhui salaperäisestä bitcoin-luojasta. Asiasta Back kommentoi, että „olemme kaikki Satoshi“ ja BTC on „parempi kuin hajautettu digitaalinen hyödyke ilman perustajaa“.

Ripple-insinööri Nik Bougalis aloitti keskustelun ja totesi, että hän on täysin samaa mieltä Backin kanssa Satoshin päätöksestä pysyä nimettömänä Bitcoin Evolution hajauttamissuunnitelman hyväksi. „Se tosiasia, että Satoshi ei vain ymmärtänyt tätä, vaan toiminut sen suhteen, osoittaa sekä hänen loistoaan että periaatteitaan“, Bougalis lisäsi.

Kun yksi Twitter-käyttäjä nimeltä Jaime Neufer ehdotti, että Ripplen David Schwartzilla on kaikki bitcoinin luojan merkinnät, Bougalis oletti olevansa varma, että Schwartz ei ole Satoshi koodinsa ja kirjoitustyylinsä takia, joka pohjimmiltaan ei vastaa salanimen luojaa.

David Schwartz vaati myös, että hän ei todellakaan ole Satoshi, ja väitti, että on todennäköisempää, että Satoshi oli pieni ryhmä ihmisiä osoitetun uskomattoman taitojen ja bitcoiniin sijoitetun valtavan määrän työn takia.

Sitten Schwartz epäili , että on paljon järkevämpää sanoa olevansa osa bitcoinia luoneen ryhmän kuin sanoa, että hän yksin keksi keksimään Bitcoinia. Hän sai kuitenkin tietää salausvaluutasta vasta vuonna 2011.