Zum Inhalt
Startseite » Blog » $ 10K Bitcoin viser motstandsdyktighet overfor BitMex-drama, KuCoin Hack, og nå dette

$ 10K Bitcoin viser motstandsdyktighet overfor BitMex-drama, KuCoin Hack, og nå dette

  • von

Bitcoin-prisen er for tiden tilbake over $ 10 500, og holder på etter en kort krasj til under $ 10 400 på hælene til flere stykker ekstremt negative nyheter.  De siste nyhetene ville normalt være nok til å sende kryptomarkedet sammen, og fremheve hvor motstandsdyktig støtte på $ 10.000 har vært så langt.

Bitcoin Price holder seg sterkt på $ 10.000, viser fleksibilitet i møte med BitMEX-saken, KuCoin Hack

Profit Revolution-prisen kan ha falt 20% fra toppene i 2020, men kryptovalutaen ligger fortsatt over det viktigste støttenivået på $ 10.000. Dette nivået fungerte som motstand gjennom hele bjørnemarkedet i 2019 og var en viktig FOMO-utløser på vei opp i 2017.

Når kryptovalutaen gikk tilbake under den i 2018, brukte den imidlertid veldig lite tid i prishistorikken over den. Inntil nå.

Bitcoin har nå brukt de siste to månedene over det sentrale motstandsnivået som ble støttet, og det har vist utrolig motstandsdyktighet i møte med negative nyheter som normalt vil føre til at eiendelens pris faller.

I går brøt nyheten om at CTO for BitMEX ble arrestert og resten av teamet traff med en rekke anklager fra CFTC og USAs justisdepartement. Den kjente handelsplattformen for kryptovaluta-derivater er beryktet over hele markedet for å avvikle “rekt” -handlere som mister Bitcoin i prosessen.

Selskapets administrerende direktør har også spilt rollen som skurk godt, overfor Dr. Doom Nouriel Roubini som bare satte søkelyset på Hayes ‚frekke og dristige holdning til regulering.

Populær kryptovalutautveksling KuCoin ble også hacket for millioner i krypto, for det meste ERC20-tokens, og det var knapt et blip i Bitcoins prisdiagram mellom dem.

Et fall på totalt $ 400 totalt kom fra nyhetene, og så skjedde en annen sjokkerende vri, som kryptoaktiva også har holdt overraskende bra fra.

Ikke engang USAs president Trump som fanger COVID, kunne ta ned Crypto-eiendelen

Over natten og tidlig på morgenen ble det avslørt at USAs president Donald J. Trump og hans kone Melania hadde en bekreftet positiv test for COVID. Aksjemarkedsfutures falt på nyhetene, og det samme gjorde Bitcoin.

Gull skyte i været over $ 1900 en unse på nyhetene, og til slutt begynte Bitcoin å følge. Kryptovalutaen handler igjen over $ 10 500 etter at nyheten om at presidenten ble offer for pandemien knapt forårsaket en rask $ 100-dukkert.

Det er ikke klart hva som plutselig forårsaker denne utrolige styrken og motstandsdyktigheten i støtte på $ 10.000, men etter denne nylig månedlige og kvartalsvise lukkingen kan okser være for selvsikker i oppside til å la støttenivået gli igjen.