Zum Inhalt
Startseite » Blog » De volatiliteit van Bitcoin hielp Ethereum een ​​nieuw record te bereiken: rapport

De volatiliteit van Bitcoin hielp Ethereum een ​​nieuw record te bereiken: rapport

  • von

De prijs van Ethereum’s ether heeft een nieuw record bereikt boven de $ 1.430, deels dankzij de recente volatiliteit in de prijs van bitcoin, die van $ 11.000 naar een nieuw hoogtepunt in de buurt van $ 42.000 ging, voordat hij naar $ 30.500 daalde en herstelde naar $ 37.000.

De groeiende volatiliteit van het vlaggenschip cryptocurrency, die volgens CryptoCompare’s Bitcoin Volatility Index (BVIN) tot nu toe met 51% gestegen is, zou investeerders naar alternatieve cryptocurrencies hebben gedreven, waardoor de grootste altcoin, ether, een nieuw hoogtepunt bereikte.

Volgens Bloomberg werden liefhebbers van cryptocurrency aangemoedigd door de relatieve rust die onlangs in de prijs van Bitcoin Loophole te zien was, die de afgelopen dagen rond de $ 36.000 handelde, om het momentum na te jagen.

Vijay Ayyar, hoofd bedrijfsontwikkeling bij crypto-uitwisseling Luno, zei:

Bitcoin bevond zich de afgelopen weken binnen een bereik, waardoor het kapitaal tijd heeft om te roteren [naar andere cryptoassets].

Het gebruik van Bitcoin als afdekking tegen risico’s zoals inflatie, de groeiende acceptatie door bedrijven en de groeiende interesse in de markt hebben de prijsstijging van de cryptocurrency geholpen. Analisten bij JPMorgan hebben gezegd dat het $ 40.000-teken de sleutel is voor BTC, en het risico van een verdere daling markeert, tenzij de crypto dat cijfer snel weer overschrijdt.

Zoals gerapporteerd, geloven analisten dat de volgende zet van BTC zijn bull run zou kunnen maken of breken , gebaseerd op Fibonacci-retracementniveaus, wat horizontale lijnen zijn die aangeven waar steun en weerstand waarschijnlijk zullen optreden.

Wat betreft ETH, zijn nieuwe recordniveau komt naarmate de schaaloplossing van de cryptocurrency, Ethereum 2.0, vooruitgang boekt

De gedecentraliseerde financiële ruimte (DeFi) heeft ook gezien dat de totale waarde van het slot de grens van $ 25 miljard overschrijdt, met protocollen zoals Maker, Aave, Compound, Uniswap, Curve Finance en SushiSwap met meer dan $ 2 miljard erin.

Bovendien is ether opgesloten in het Ethereum 2.0-staking-contract effectief uit de circulatie gehaald totdat de upgrade van het netwerk wordt gelanceerd. Meer dan $ 3 miljard aan cryptocurrency zit er nu in vast, wat de rente van hun houders oplevert.

Alex Krüger, een populaire econoom en handelaar, heeft onthuld dat Ethereum de volgende niveaus in de gaten moet houden . Deze omvatten de $ 1.500, $ 1.600, $ 1.920, en de $ 2.000 markeringen. De niveaus, zei hij, zijn de Fibonacci-extensie, uitoefenprijzen van opties en ronde getallen.